Gouweslag Stroopwafel clubkampioenschappen

Ook dit jaar zullen de clubkampioenschappen weer worden georganiseerd. Dit jaar zal het nog leuker worden dan de afgelopen jaren. Aan elke speler is gedacht: recreant, competitie, beginner, (ver)gevorderd en de jeugd. Je wilt dit dus zeker niet missen!
 
Wat is het programma?
De wedstrijden zullen worden gespeeld op woensdag 1, vrijdag 3 en zondag 5 februari. Op woensdag 1 februari zullen de voorrondes voor de dubbels worden gespeeld. Op vrijdag 3 februari kun je deelnemen aan de voorrondes voor de singles. Op zondag 5 februari zal de grote en feestelijke slotdag zijn, waarbij iedereen speelt. De jeugd en senioren, recreanten en competitiespelers zullen strijden om de felbegeerde titel ‘Gouweslag clubkampioen 2017’.
 
Welke onderdelen?
Deze clubkampioenschappen kan er worden gespeeld in de volgende categorieën: nylon dubbel en/of enkel, veer dubbel en/of enkel en jeugd enkel/dubbel. In de categorie veer kunnen de deelnemers per individu inschrijven. De toernooicommissie zal de koppels voor de dubbels zo gelijkwaardig mogelijk samenstellen. In de categorie nylon kunnen koppels zich gezamenlijk aanmelden.
 
Nieuw dit jaar is dat beginnende recreanten zich kunnen opgeven of ze met een buddy willen deelnemen aan de dubbel. Je wordt dan gekoppeld aan een meer ervaren speler.

Hoe kan je inschrijven?
Je kunt je inschrijven op http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=5E04800A-C450-420D-B019-3CD9B3310C6A door te mailen naar gouweslagck@gmail.com of door je aan te melden op het formulier in de zaal. Ook zijn we met een laptop in de zaal op de speelavonden 18 januari en 20 januari aanstaande in de zaal om zo veel mogelijk spelers in te kunnen schrijven. Hoe makkelijk is dat!
Graag ontvangen wij bij de aanmelding de onderdelen waarvoor je je wilt inschrijven en je eventuele dubbelpartner.

Ben je jeugdspeler?
Ook jij kunt clubkampioen worden! Vanaf woensdag 11 en vrijdag 13 januari heeft de trainer een inschrijfformulier, waarmee je je kunt aanmelden. Dit formulier kun je tot en met 27 januari weer bij de trainer inleveren. Kan je geen inschrijfformulier op komen halen of kan je niet wachten om je in te schrijven? Dan kan je je aanmelden via http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=5E04800A-C450-420D-B019-3CD9B3310C6A. Je kunt (met hulp van je ouders) een account aanmaken en je opgeven.

Je kunt je inschrijven voor de onderdelen enkel en dubbel. Heb je al een maatje, jongen of meisje, gevonden om mee te dubbelen? Dan kun je dat op het inschrijfformulier aangeven. Wil je wel graag meedoen maar heb je nog geen maatje kunnen vinden? Geen probleem dan gaat de organisatie proberen voor jou een maatje te zoeken. 

Alle wedstrijden voor de jeugd zullen alleen op zondag 5 februari worden gespeeld. Het belooft een super leuke dag te worden, dus zorg dat je erbij bent!
 
Tot wanneer kan ik inschrijven?
De inschrijving sluit 27 januari a.s. al. Aarzel dus niet en schrijf je snel in!
 
Wij hebben er weer zin in en jullie hopelijk ook!
 
Met sportieve groet,
 
De toernooicommissie
Made, Robert, Rik & Inge