Clubkampioenschappen

Net als bij de senioren moet er natuurlijk ook onder de jeugd gestreden worden om een prijs bij de clubkampioenschappen. Wie wordt er dit jaar de beste van vereniging? Dat is toch wel een mooie titel om mee thuis te komen!

De kinderen zullen twee weken lang op hun eigenlijk speelavond/ochtend wedstrijden tegen elkaar spelen op tijd. De kinderen worden per niveau/trainingsgroep ingedeeld en zo zullen de beste van elke dag en elk onderdeel zichzelf naar de finaledag slaan.

De finaledag is gelijk met de finaledag van de clubkampioenschappen bij de senioren. Tijdens een lange, maar gezellige dag zal er voor elk niveau een winnaar uitkomen die vervolgens natuurlijk zijn of haar prijs mag komen ophalen onder luid applaus in de kantine.

 

 

Clubkampioenschappen 2016

Ook dit jaar zullen de clubkampioenschappen weer worden georganiseerd. Dit jaar zal het nog leuker worden dan de afgelopen jaren.

Ook jij kunt clubkampioen worden! Vanaf woensdag 11 en vrijdag 13 januari heeft de trainer een inschrijfformulier, waarmee je je kunt aanmelden. Dit formulier kun je tot en met 27 januari weer bij de trainer inleveren. Kan je geen inschrijfformulier op komen halen of kan je niet wachten om je in te schrijven? Dan kan je je aanmelden via http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=5E04800A-C450-420D-B019-3CD9B3310C6A. Je kunt (met hulp van je ouders) een account aanmaken en je opgeven.

Je kunt je inschrijven voor de onderdelen enkel en dubbel. Heb je al een maatje, jongen of meisje, gevonden om mee te dubbelen? Dan kun je dat op het inschrijfformulier aangeven. Wil je wel graag meedoen maar heb je nog geen maatje kunnen vinden? Geen probleem dan gaat de organisatie proberen voor jou een maatje te zoeken. 

Alle wedstrijden voor de jeugd zullen alleen op zondag 5 februari worden gespeeld. Het belooft een super leuke dag te worden, dus zorg dat je erbij bent!

Tot wanneer kan ik inschrijven?
De inschrijving sluit 27 januari a.s. al. Aarzel dus niet en schrijf je snel in!

Wij hebben er weer zin in en jullie hopelijk ook!