20 april 2018 Bedrijventoernooi

Ook dit jaar organiseert Gouweslag weer een bedrijventoernooi. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop bij Gouweslag, met dit toernooi willen we bedrijven de gelegenheid bieden om met een team sportief bezig te zijn en te verbroederen met andere bedrijven uit Gouda en omgeving. Daarnaast laten wij natuurlijk graag zien hoe leuk de badmintonsport is.

Een team bestaat uit 4-6 personen, per bedrijf mogen er meerdere teams mee doen. De inschrijving per team bedraagt €80,-. Het zou fijn zijn als we de inschrijving van de teams voor 9 april 2018 mogen ontvangen op het adres dat u kan vinden op het inschrijfformulier. De inschrijving is definitief bij het voldoen van de kosten op rekeningnummer NL13 INGB 0008 9320 31, t.a.v. Badmintonvereniging Gouweslag. De inschrijving stopt bij het bereiken van 30 teams.

Het programma voor het toernooi start om 19.00 uur met een gemeenschappelijke warming-up, waarna vervolgens de wedstrijden starten. Het toernooi eindigt rond 23.00 uur. De prijsuitreiking vindt plaats in de kantine, waar de mogelijkheid bestaat om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten.

Enthousiast geworden? Lees dan hier de officiële uitnodiging.

Bedrijventoernooi 2017

 

Het bedrijventoernooi was weer een succes!

Dit jaar hebben 21 teams hun best gegeven om de Gouweslag bedrijventoernooi wisselbeker mee naar huis te nemen. Er waren enthousiastie wedstrijden en er werd veel gelachen. Ook dit jaar was er weer een team dat aan het einde als winnaar naar huis ging:

Het team 'de heren van Denise' van het bedrijf De Knegt & Leeflang; Van harte Proficiat!


Bedrijventoernooi 2016

Het bedrijven toernooi 2016 zit erop!

23 teams hebben gestreden voor de enige echte Gouweslag bedrijventoernooi beker. En het was een strijd met een echte winnaar!

De winnaar is team Vastbijters van Elysee Dental. 

Foto's

Met speciale dank aan onze sponsoren voor dit toernooi

Wouterssport

Life Coach Gouda

House of Goods

Thiers2Wielers