Lidmaatschap

Lid worden
Lijkt het jou ook leuk om te komen badmintonnen bij onze vereniging? Kijk dan bij onderstaande informatie over hoe je lid kunt worden. Als lid kun je deelnemen aan speelavonden, trainingen en leuke activiteiten tijdens seizoen. Het speelseizoen loopt van september tot en met mei.

Opzegging lidmaatschap
• Opzeggingen voor alle soorten lidmaatschappen dienen vóór 1 april per e-mail bij de ledenadministratie (ledenadministratie@gouweslag.nl) te geschieden (ontvangst van de opzegging zal door de ledenadministratie worden bevestigd).
• Er kan alleen met ingang van het nieuwe speelseizoen opgezegd worden, dus opzeggen per 1 januari is NIET mogelijk!
• Wanneer het lidmaatschap in de loop van het speelseizoen wordt opgezegd, blijft de contributie voor het gehele speelseizoen verschuldigd.
• Alleen indien tijdig is opgezegd (vóór 1 april) zal de contributie die betaald is en betrekking heeft op het nieuwe seizoen (de maanden september t/m december) aan u worden terugbetaald.

Senior lidmaatschap
Lijkt het jou leuk om te komen badmintonnen en ben je ouder dan 18 jaar? Neem dan even contact op met Heleen Keus (ledenadministratie) via ledenadministratie@gouweslag.nl voordat je een keer langs komt. Zij zal zorgen voor een warm onthaal en zal je vervolgens wegwijs maken op onze vereniging. 
Bij Heleen kun je bovendien terecht voor vragen over het lidmaatschap. Als je jouw lidmaatschap wilt opzeggen, kun je kijken naar bovenstaande informatie. Hieronder volgt de informatie ten aanzien van de contributie voor het seizoen 2018/2019.
Lidmaatschap € 220,00
Slapend lidmaatschap senioren € 45,00 
Donateur € 25,00
Vrijwilligerskorting € 25,00 
Clinic korting (per clinic) € 10,00 
Competitiebijdrage senioren € 25,00 
Competitiebijdrage recreanten € 12,50 
Veren shuttlebijdrage € 45,00
Eenmalige administratiekosten senioren € 15,00 
De trainingsbijdrage senioren bedraagt voor één keer per week trainen € 40,00 per seizoen, per lid, per training. De tweede keer trainen kost € 30,00 per seizoen, per lid, per training, dus € 70,00 in totaal. Training is zowel voor competitiespelers als recreanten. Recreanten kunnen op woensdagavond trainen bij trainer Jozef. De competitiespelers trainen onder leiding van trainer Hans op vrijdagavond
• De eventuele training, competitie en shuttle bijdragen hebben betrekking op het lopende seizoen.
• De contributie wordt per kalender jaar (januari t/m december) geïnd.
Wil je vrijblijvend komen badmintonnen en is een lidmaatschap misschien niet iets voor jou? Kijk dan voor meer informatie hieronder voor de mogelijkheden om te badmintonnen met een strippenkaart.
 
Junior lidmaatschap
Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en wil jij graag een keer komen badmintonnen om vrijblijvend een keer kennis te maken met badminton?
Stuur dan een e-mail aan onze voorzitter van de jeugdcommissie Lucas de Wit (jeugdcommissie@gouweslag.nl). Je mag dan twee keer meedoen aan een proeftraining.
Ben je na de proeftraining nog steeds enthousiast en wil je graag lid worden. Dan vind je hieronder meer informatie over de contributie voor het seizoen 2018/2019.
Junioren € 177,50
Slapend lidmaatschap junioren € 30,00 
Competitiebijdrage junioren € 20,00 
Eenmalige administratiekosten junioren € 10,00
• De contributie wordt per kalender jaar (januari t/m december) geïnd.
• Voor de training hoef je als junior niet extra te betalen, omdat dit binnen het junior lidmaatschap valt.
Wil je jouw lidmaatschap opzeggen? Kijk dan hierboven voor meer informatie hoe je jouw lidmaatschap kunt opzeggen.

Mini 
Vanaf 4 tot en met 7 jaar kun je als mini bij Gouweslag komen badmintonnen. Aan de hand van leuke sport en spel oefeningen kun je kennis te maken met badminton. Voor onze mini’s zijn er verschillende opties om te komen badmintonnen.
• Een losse les. Je kunt wekelijks zelf bij de trainer een entree kopen voor € 5,00 per keer.
• Een andere mogelijkheid is de aanschaf van een strippenkaart voor vijf keer spelen. De strippenkaart kun je bij de begeleiders kopen. De kosten voor de strippenkaart zijn € 20,00 en de strippenkaart blijft geldig totdat deze vol is.
• Je kunt als mini lid worden van onze verenging. Voor januari tot en met december bedraagt de contributie voor het seizoen 2018/2019 € 125,00.

Wil je meer informatie over badMiniton? Neem dan contact op met onze voorzitter Mel Steudel via voorzitter@gouweslag.nl.  

Strippenkaart

Als je het leuk vind om een aantal keer per jaar mee te spelen met een vriend/vriendin of kennis. Of je bent bijvoorbeeld al lid van een andere vereniging en je vind het leuk om een aantal keer met ons mee te doen. Dan een strippenkaart misschien een idee voor jou. Je kan dan 6x spelen zonder je in te schrijven als lid. Je meld je aan voor een strippenkaart bij ledenadministratie@gouweslag.nl

- 6x spelen: € 45,00 (contant af te rekenen bij ontvangst van de strippenkaart)

- Met de strippenkaart heb je alleen het recht om te komen spelen; je wordt dus geen lid van de vereniging en mag ook niet deelnemen aan de trainingen.

- Je tekent de strippenkaart af voor je gaat spelen en hangt deze op het rouleerbord alszijnde spelerskaart. De ledenadminitratie of de bestuursleden controleren of de strippenkaart is afgetekend 

Donateurs

Heb je een hart voor de vereniging, maar kan je zelf niet meer spelen? dan kan je ervoor kiezen om donateur te worden.

Als donateur steun je de vereniging met een bepaald bedrag per jaar en wordt je op de hoogte gehouden van alle ins en outs van wat er allemaal gebeurd binnen de vereniging. Neem contact op met voorzitter@gouweslag.nl voor meer informatie over alle mogelijkheden.

Agenda