Junioren

Als junior speel je ook competitie. Dit kan op elk niveau. Het is leuk en spannend om tegen andere verenigingen te spelen in thuis- en uitwedstrijden. Alles wat je hebt geleerd tijdens de trainingen kun je in de praktijk toepassen. Het is leuk en spannend om tegen andere verenigingen te spelen in thuis- en uitwedstrijden

De junioren spelen jeugdcompetitie en de opstapcompetitie. Deze competities bestaan uit 10 wedstrijden; 5 keer thuis (op zondagochtend in sporthal de Zebra) en 5 keer uit (bij verenigingen in de buurt). Voor de start van de competitie is er een bijeenkomst waar jullie samen met jullie ouders uitleg krijgen. Meedoen betekent, dat je ouders/verzorgers één of twee keer voor vervoer moeten zorgen.

De jeugdcompetitie begint in februari en duurt tot eind mei. Een team bestaat uit 2 of 3 jongens en 2 of 3 meiden. Per wedstrijd speelt je team een jongensdubbel, meisjesdubbel, jongensenkel (2x), meisjesenkel (2x) en gemengddubbel (2x)

De opstapcompetitie is voor jonge en startende spelers. Je mag er maximaal 2 jaar aan meedoen. Verder is het hetzelfde als de jeugdcompetitie, alleen het aantal jongens en meiden per team kan anders zijn. Er worden dus 4 enkels en 4 dubbels gespeeld.